Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Studera engelska i Storbritannien

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
London
2-36 veckor
Heltid
Över 3 veckor
Startdatum: Varje måndag året runt. - London

Studera engelska i Storbritannien

Vill du bli riktigt bra på engelska och samtidigt uppleva en sann världsmetropol? Få städer har den dragningskraft som London har; som en magnet drar staden åt sig människor från hela världen som alla vill ha en liten bit av den. Det skapar en multikulturell mötesplats utan dess like till världsstad. Ta din engelska till högre höjder - London väntar på dig!

Shop 'til you drop

Shopping kan man säga är en av Londons styrkor, gör det kungligt på Harrods, Austin Reed, Burberry och Rigby & Peller eller mer plånboksvänligt på någon av Londons hundratals secondhandbutiker. Poängen är att det finns något för alla.

Londons matscen

London är en av de gastronomiska huvudstäderna i världen, mycket på grund av stadens internationella matlagningsscen som tilltalar kockar från världens alla hörn. Att slå upp dörrarna till en klassisk engelsk pub är som att se ett London i miniatyr: uppklädda damer, vägarbetare och förfestande studenter trängs under samma tak i en öppenhjärtig atmosfär som får den stelaste svensk att känna sig som hemma. Att leva och studera i en stad som denna ger dig omåttlig inspiration och tillgång till det mesta av det bästa.

Stadens hjärta

När du studerar i London kommer du upptäcka att det finns massor att se och uppleva, det stora dilemmat är vad man ska välja. Några av Londons landmärken är obligatoriska, så som Big Ben, Trafalgar Square, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Hyde Park, Picadilly Circus och film- och popstjärnorna på Madame Tussauds. Om du missar dem har du missat lite av Londons hjärta.

Blueberry Språkresor erbjuder engelskakurser på följande språkskolor i London, alla med sin unika charm:

  • EC 30+
  • Eurocentres London Central
  • IH London Executive Centre
  • LSI London Central *Rekommenderas!
  • LSI London Hampstead

Därför ska du plugga engelska på en språkskola i London:

  • Skolorna erbjuder många olika kurser beroende dina mål: normalkurs, medelintensiv terminskurs, intensivkurs, affärsengelska m.m.
  • Du kan plugga engelska från 2 till 36 veckor.
  • Flera av skolorna erbjuder examensförberedande kurser och du kan då skriva Cambridge- eller IELTSexamen som bevis på dina kunskaper i engelska som andra språk. 
  • Heltidskuserna är studiemedelsberättigade från 3+ veckor.
  • Det erbjuds många aktiviteter vid sidan av studierna.

Blueberry Språkresor hjälper dig genom hela processen fram till äventyret i London: anmälan till skolan, CSN, boka boende, försäkring och mycket mer. Vi på Blueberry Språkresor som hjälper dig till London har alla själva studerat utomlands och vet hur det är att vara student i ett annat land.

Blueberry Språkresor erbjuder dig en prisgaranti på språkkurserna i London - lägst pris, garanterat!

London väntar på dig! Är du redo?

För mer information om Studera engelska i Storbritannien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Kostnader

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera engelska i Storbritannien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Studera engelska i Storbritannien från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: