Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Studera engelska i Kalifornien

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Los Angeles
2-36 veckor
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Varje måndag året runt. - Los Angeles

Studera engelska i Kalifornien

Investera i dig själv: Boosta engelskan! Att känna sig bekväm med sin engelska är verkligen en investering. Det bästa sättet att bli det är såklart att åka till ett engelsktalande land och andas in språket och kulturen! Varför inte en språkresa till soliga Kalifornien i USA? Själva upplevelsen att leva, uppleva och bara andas luften och smaka atmosfären i staden och landet du är i ger verkligen minnen och erfarenhet för livet!

Los Angeles är säkert ”top of the mind” för många när man pratar om USA.  Och det finns flera anledningar till det! LA är staden där trender föds och försvinner i makalös takt, där drömmar tänds och släcks i ett ögonblick. Men Los Angeles handlar inte bara om party, film, glam och god mat, utan det finns mycket att se och uppleva i form av natursköna och sportiga upplevelser runtomkring staden för den som vill. Att kalla LA en stad känns nästan fjuttigt och en smula nedvärderande. Los Angeles beskrivs bättre som en livsstil.

Golden Gate – ”kändisbron” nummer ett! San Francisco är den hippa, avslappnade och branta staden. Det är en stad med lång historia kantad av hippiekultur och kamp mot orättvisor. Staden där man värdesätter frihet och demokrati. San Francisco är som en skön hyllning till livet. Staden är också ett självklart resmål för den vinintresserade. I närheten av San Francisco ligger nämligen USAs kanske mest kända vindistrikt, Napa Valley. Vackert som en dröm med vinodlingar som bildar ett naturligt rutmönster i landskapet producerar denna region mest vin i hela USA.

San Diego är staden där surfing står högt på listan så varför inte göra som ”the locals” och inta vågarna du med? Kombinera din engelskakurs med surflektioner i Pacific Beach. Om du inte lockas av surf så är du hemma genom strandhäng eller segling. Som du förstår är det mesta relaterat till vattnet, oavsett om det är lata stranddagar eller utmanande surfstränder. Mexico ligger inte långt bort och staden har influenser från landet, både genom mat och språk. Även om San Diego är en stor stad så finns den mindre stadens fördelar. San Diego är tryggt med vänliga invånare och luften har en fräsch doft av hav.

Santa Barbara beskrivs som USA:s riviera tack vare det fantastiskt behagliga klimatet och läget såklart. Palmer, vita stränder och otaligt med aktiviteter så som segling, golf, surfing och vanligt hederligt strandhäng är vardagsmat i Santa Barbara. Det är tryggt och avspänt i Santa Barbara, här vet folk hur man njuter av livet.

Blueberry Språkresor erbjuder följande språkskolor i Kalifornien:

Los Angeles:

 • College of English Language Santa Monica
 • Kaplan Westwood

San Diego:

 • College of English Language Pacific Beach
 • College of English Language San Diego

San Francisco:

 • EC San Francisco

Santa Barbara:

 • Kaplan Santa Barbara

Därför ska du plugga engelska på en språkskola i Kalifornien:

 • Skolorna erbjuder många olika kurser beroende dina mål: normalkurs, medelintensiv terminskurs, Intensivkurs m.m.
 • Du kan plugga engelska från 1 vecka till 36 veckor.
 • Du kan läsa engelska som en examensförberedande kurs och skriva en Cambridgeexamen efter kursen som bevis på dina kunskaper i engelska som andra språk. 
 • Heltidskuserna är studiemedelsberättigade från 13+ veckor.
 • Kombinera engelska med surf.
 • Det erbjuds många aktiviteter vid sidan av studierna.

Blueberry Språkresor hjälper dig genom hela processen fram till äventyret i USA: anmälan till skolan, CSN, boka boende, försäkring, flyg och mycket mer. Vi på Blueberry Språkresor som hjälper dig till USA har alla själva studerat utomlands och vet hur det är att vara student i ett annat land.

Blueberry Språkresor erbjuder dig en prisgaranti på språkkurserna i USA - lägst pris, garanterat!

Är du redo för ditt Kalifornien-äventyr?

För mer information om Studera engelska i Kalifornien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Kostnader

Vänligen se Blueberry Språkresors hemsida för mer information.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Studera engelska i Kalifornien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Studera engelska i Kalifornien från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: