Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till Wien

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Wien
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Wien

Språkresa till Wien

Språkresor till Wien

Österrike bjuder på alpbyar som andas tradition och historia, de är precis så där mysigt autentiska som man förväntar sig. Trots den kulturella och historiska atmosfären och utbudet är huvudstaden Wien en modern, hipp och grön storstad där mer än hälften av stadens yta är grönområden! I Wien smakar den chokladiga Sachertårtan bättre än någonsin och för den vinintresserade finns många vingårdar att besöka. 2018 blev Wien framröstat som "the most liveable city in the world" och visst finns det all anledning till det!

Under vintern bjuder staden på charmiga julmarknader och i musikens stad är adventskonserterna något utöver det vanliga. Med influenser från det italienska, ungerska och tyska köket är österrikisk mat till för att hålla dig vid liv. Rejäl alpmat med andra ord som håller kylan borta.

Skidåkning med kvalitet

När du besöker någon av de berömda skidorterna, exempelvis traditionstunga St Anton, är Glühwein ett måste både för att hålla värmen och inte minst för stämningens skull. Namnet Glühwein i sig kanske inte är det vackraste men smakerna kompenserar! Glühwein är rött varmt vin med kryddor och kan enligt oss beskrivas som en blandning av en kryddig glögg eller varför inte som en varm rödvins-sangria?! Från Wien är det bara 10 mil till St Anton där bergen och byn är bra, så bra att den mest kräsne skidåkare får glittrande ögon likt ett barns på julafton.

För mer information om Språkresa till Wien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Wien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Wien från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: