Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Språkresa till Vancouver

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Vancouver
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Vancouver

Språkresa till Vancouver

Språkresor till Vancouver

Vancouver har kallats Nordamerikas vackraste stad och den har otroligt mycket att erbjuda i form av naturupplevelser och nöjen. Här möts du av vänliga människor som ofta har ett brinnande intresse för landets nationalsport hockey. Staden minst sagt pulserar när det folkkära hemmalaget Vancouver Canucks spelar hemmamatch i Rogers Area.

Med drygt en halv miljon invånare är det den tredje största staden i Kanada. Det är också en av Kanadas mest välbesökta städer, vilket inte är svårt att förstå när man blickar ut över de vackra omgivningarna. Belägen på Kanadas västkust vid Stilla havet är staden omgiven av vatten på tre sidor och längs den fjärde ståtar bergskedjan Cascade Mountains med sina snöklädda toppar. Klimatet är milt året runt med en hel del regn under vintern. Vissa tider på året kan du åka skidor på förmiddagen och slöa på stranden på eftermiddagen. Vancouver är en aktiv stad och perfekt för dig som tycker om att vistas i storslagen natur, här kan du bland annat vandra, klättra, köra mountainbike, åka skidor och segla.

Äventyr och storslagen natur i centrum

Även den som gillar annat än sport och natur får sitt lystmäte då Vancouver har en vibrerande stadskärna med hundratals restauranger och klubbar vilket bådar för ett gott nöjesliv. Annars är det natur och äventyr som genomsyrar staden. Exempel på populära utflyktsmål är Vancouver Aquarium där man kan beskåda bl.a. delfiner, späckhuggare och krokodiler, samt Stanley Park - en 400 hektar stor park som ligger längst ut på den halvö som stadens centrum utgör och varifrån man har en spektakulär utsikt över staden, North Shore och bergen på Vancouver Island.

Vancouver Island

Vancouver Island är något som inte heller bör missas: 32 000 kvadratkilometer stor, belägen i Stilla Havet längs kusten av British Columbia och en fantastisk natur- och kulturupplevelse. Här hittar du allt ifrån små fiskebyar till stora städer, fjordar och berg. Det finns ingen hejd på aktiviteter att ta sig för, de flesta vilka går i naturens eller äventyrens tecken. Du kan bada, besöka vingårdar, hoppa bungyjump, klättra, campa i grottor, fiska i några av de många floderna och sjöarna, ta en båttur för att se lite av det rika marinliv som finns på ön, eller varför inte åka på whalewatching och spana efter vilda späckhuggare?!

För mer information om Språkresa till Vancouver, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Vancouver

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Vancouver från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: