Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till Tokyo

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Tokyo
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Tokyo

Språkresa till Tokyo

Språkresor till Tokyo

Var ska man börja skriva om staden som aldrig tar slut? I Tokyo finns så mycket att se och göra att det nästan inte går att nämna några saker som du absolut måste se. Allt beror på tycke och smak. Ta chansen att upptäcka ditt Tokyo!

Den japanska huvudstaden är en pulserande storstad med ett enormt utbud av restauranger, klubbar, affärer och allehanda nöjen. Tempot är högt och det är ständigt folk i rörelse. Japansk kultur och historia kombineras med toppmodern storstadsmiljö.

Världens största storstadsområde

Om du åker upp i Eiffeltornskopian Tokyo Tower och blickar ut över staden så tar den till synes aldrig slut. Detta metropolis sträcker sig så långt ögat når åt alla håll förutom i syd där Sumidafloden så sakteliga mynnar ut i Tokyo bay. Här har man dock byggt en konstgjord ö, Odaiba, för att få lite mer land att bygga på. Tokyoregionen är världens största sammanhängande storstadsområde med cirka 35 miljoner invånare där även Japans näst största stad Yokohama ingår.

Många städer i staden

Tokyo har inget utpräglat centrum. Varje stadsdel har sin egen prägel och sina egna sevärdheter. I väst finns populära Shinjuku, Tokyos Manhattan, med spektakulära skyskrapor och ett intensivt nattliv. Därifrån kan du vandra söderut genom Yogogiparken till Harajuku och Shibuya, populära områden för ungdomar att shoppa, vandra runt eller bara vara. Fortsätter du österut kommer du till musikklubbarnas mecka Roppongi och Ginza med lyxig shopping. Norrut finns Akihabara Electric Town där du kan köpa allt det senaste inom elektronik och manga. Sedan väntar Ueno, Asakusa och Ikebukuro med parker, tempel och mera shopping. Var hör du hemma? Ta chansen att studera i Tokyo!


För mer information om Språkresa till Tokyo, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Tokyo

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Tokyo från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: