Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till Seattle

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Seattle
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Seattle

Språkresa till Seattle

Språkresor till Seattle

Staden som inviger Highway 1, där kaffe är hel vetenskap och där regnet inte är fientligt. Älskade Seattle skapar nya trender och är inte rädd för att sticka ut.

Ja. Det regnar mycket och ja, himlen är oftast täckt av moln. Det står klart att folk inte dras till Seattle för dess fina väder, ändå flyttar mängder av amerikaner från olika delar av landet till staden varje år och turisternas flockas. Du undrar varför?

Den svarta drycken och vidsträckt natur

Det kan vara för kaffet på stadens många caféer som gjort med stor passion och kunskap ger de flesta en aha-upplevelse. Seattle-borna själva skulle antagligen hellre bryta ett ben än att dricka bryggkaffe. Men så var det ju också här som den numera världsomspännande kedjan Starbucks Coffee startades.

Det kan även vara för den vilda nordamerikanska naturen; inte långt från staden finns massor av naturupplevelser som bara väntar på dig. En dagsutflykt över sundet Strait of Juan de Fuca ger dig möjlighet att beskåda enorma späckhuggare i sin naturliga miljö.

Livfull stad

Och just för att solen skiner så sällan här tenderar invånarna att uppskatta de varma strålarna mer än på solsäkra ställen i USA, i Seattle tar man verkligen vara på en solig dag. Staden har även massor av sevärdheter såsom Space Needle med magnifik utsikt över staden, den karaktäristiska fiskmarknaden Pike Place Fishmarket och Olympic Sculpture Garden, ett riktigt häftigt utomhusskulptur-museum.

Så. Seattle kan inte skryta med flest soltimmar eller högst temperatur, däremot får du en oslagbar kombination av gemytlighet, naturlig skönhet och en stad full av liv. Och magiskt kaffe såklart.

För mer information om Språkresa till Seattle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Seattle

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Seattle från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: