Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till München

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
München
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - München

Språkresa till München

Språkresor till München

Välkommen till Bayerns huvudstad och södra Tysklands främsta metropol! I München lever folkloretraditioner och umpa-umpa-musik sida vid sida med designerbutiker och nybyggda industrier. Med sin livfulla atmosfär, restauranger, barer och affärer gör München till en av Europas mest spännande städer. Här kan du hitta shopping som motsvarar Milano och Paris, både i urval och prisklass.

Folkfest

Som en av Tysklands största universitetsstäder kan München skryta med ett ypperligt kultur- och nöjesliv. Och öl såklart! Här är ölbryggning nästintill en konst och höjdpunkten på året är Oktoberfest, en 16 dagar lång ölfest som är känd som världens största festival med över fyra miljoner besökare. Komiskt nog startar festen redan i September och pågår till den första söndagen i oktober. Festivalen inleds med en enorm procession genom staden och en ceremoni för årets första ölfat.

Staden och omgivningen

Om man vill ta en välbehövlig paus i nöjeslivet finns stora grönområden, sjöar, gallerier och museer. På under en timme kommer du till alperna för skidåkning i världsklass. I München finns en - för en storstad - ovanligt gemytlig och varm atmosfär som gjort denna stad till studenternas och turisternas älskling. München puttrar av liv och invånarna här vet minsann hur man njuter av livet. München har anledningen till att benämnas "Tysklands Italien".

För mer information om Språkresa till München, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till München

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till München från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: