Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till La Rochelle

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
La Rochelle
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - La Rochelle

Språkresa till La Rochelle

Språkresor till La Rochelle

Frankrikes bronsmedaljör i antal besökare visar stolt upp sin oklanderligt vita fasad av kalksten som gör det blågröna vattnet om möjligt än mer skimrande. La Rochelle har ett spännande förflutet och spås en fantastisk framtid.

På Frankrikes västkust, bara tre timmar från romantikens huvudstad Paris, ligger La Rochelle eller La Ville Blanche (den vita staden) som den kärleksfullt kallas. Smeknamnet har den fått tack vare den spektakulära kritvita kalksten som finns i staden. Men låt inte namnet förleda dig; staden och dess omgivningar bjuder även på fin grönska. Den vackra kusten kantas av vikar, vitskimrande klippor och långa stränder.

Medeltida sjöfartsstad

La Rochelle grundades redan på 900-talet och kvar i dag finns stora delar av medeltidens byggnader med historier om dåtidens stad. Runt den gamla delen av staden och hamnen går en ringmur där tre bevakningstorn finns bevarade vilka berättar om stadens förflutna som viktig handels- och sjöfartsstad.

Fantastiskt kök

Staden är den tredje mest besökta staden i Frankrike och har ett stort utbud av caféer, barer, restauranger och biografer. Tack vare La Rochelles närhet till flera fina vindistrikt och havets skatter i form av fisk och skaldjur kan du förvänta dig något utöver det vanliga när det kommer till mat och dryck.

För mer information om Språkresa till La Rochelle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till La Rochelle

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till La Rochelle från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: