Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till Fukuoka

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Fukuoka
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Fukuoka

Språkresa till Fukuoka

Språkresor till Fukuoka

Vill du kunna bo några tunnelbanestationer från skolan och sedan promenera ned till stranden på eftermiddagarna? Då är Fukuoka studieorten för dig. Här bor cirka 1,3 miljoner invånare. Fukuoka är provinshuvudstad på Kyushu, den sydvästligaste av Japans stora öar. Havet går rakt in till stadskärnan. Klimatet är behagligt och naturen är mycket vacker i denna del av Japan.

En av Asiens populäraste städer

Fukuoka har i många rankningar utsetts till en av Asiens bästa städer att leva i. Staden är tillräckligt stor för att erbjuda ett rikt utbud av shopping och restauranger. Samtidigt är avstånden mindre än i de större städerna och befolkningen är gästvänlig. Staden har en känsla av öppenhet med havsluft och mycket grönytor – vilket är ovanligt i Japan. Det finns många konstgallerier, museer och teatrar, och nattlivet är det bästa på Kyushu. Fukuoka står också värd för ett flertal festivaler varje år.

Närmare Seoul än Tokyo

Fukuoka ligger nära Sydkorea och Kina. Det är möjligt att besöka Busan i Sydkorea över dagen med båt. Fukuoka ligger faktiskt närmare till Shanghai och Seoul än Tokyo. År 1889 smälte borgstaden Fukuoka ihop med hamnstaden Hakata som på grund av sin närhet till resten av Asien varit en viktig hamnstad i hundratals år. Centrum av staden, inklusive järnvägsstationen, kallas fortfarande för Hakata.

Vill du resa runt i Japan så finns en internationell flygplats 10 minuters tunnelbaneresa från centrum. Du kan också åka med snabbtåget Shinkansen nordöst till Kyoto på runt fyra timmar.

För mer information om Språkresa till Fukuoka, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Fukuoka

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Fukuoka från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: