Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa till Freiburg

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Freiburg
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Freiburg

Språkresa till Freiburg

Språkresor till Freiburg

En miljövänlig medeltidsstad kan låta märkligt men med en bilfri citykärna så är det precis vad Freiburg är. I sydvästra Tyskland ligger den gamla medeltidsstaden Freiburg. Många lockas hit av den kända katedralen och de små kanalerna som rinner genom staden samt dess rika kulturliv. Här finns många teatrar, biografer, kulturcenter, marknader, caféer, restauranger – och det finns alltid något att göra.

Internationell atmosfär

Freiburg är en mysig liten stad med perfekt läge. Närheten till både Frankrike och Schweiz, de cirka 30 000 universitetsstudenter som bor här samt de 3 miljoner turister som besöker staden varje år gör att staden har en härlig internationell atmosfär.


Många fritidsaktiviteter

Området runt Freiburg erbjuder mycket för den natur- och sportintresserade. Freiburg ligger precis vid utkanten av Schwardswald, den Svarta Skogen, och är utgångspunkt för många äventyr. Här kan du till exempel vandra under sommaren och åka skidor eller snowboard under vintern.

Freiburg är även utgångspunkt för Tysklands längsta linbana som tar dig upp till berget Schauinsland, där du får en fantastisk utsikt över Schwartswald. Om du hellre vill åka iväg på en längre utflykt så finns goda kommunikationer till bland annat Strasbourg, Basel eller Constance.

Cykelvänlig stad

Till många studenters glädje så är det lätt att ta sig runt i staden med både spårvagn och buss, men det allra populäraste (och enklaste) sättet är att cykla. Citykärnan är bilfri så cyklister är en del av stadsbilden. Om du inte vill köpa en egen cykel så finns det många platser där du kan hyra en.

För mer information om Språkresa till Freiburg, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Freiburg

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Freiburg från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: