Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkresa till Dublin

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Dublin
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Dublin

Språkresa till Dublin

Språkresor till Dublin

Mysiga pubar, trendiga caféer, Guinness, storslagen arkitektur och ett trevligt nattliv – oavsett vad det är som lockar kan Dublin erbjuda det mesta. Med färre regndagar än London och ett genomgående milt klimat är staden värd ett besök året runt.

Mitt genom staden skär floden Liffey som delar Dublin i norr och söder. Likt en äkta kuststad är hamnen viktig och en stor anledning till varför vikingarna bestämda sig för att bygga en stad just där när de kom till Irland för hundratals år sedan.

Kulturstaden

Här finns mycket att se och uppleva för den kulturintresserade. I området Temble Bar i södra Dublin har man behållit de gamla kullerstensgatorna för att ge en medeltida känsla till området. På dagtid trängs här konstcaféer, museum för fotografi eller målningar, musikcenter och det irländska filminstitutet. På sommaren visas utomhusbio på Meetinghouse Square och på Cow's Lane Market håller man mode- och designmarknad varje lördag. Under kvällstid förvandlas området och blir stadens nattlivscentrum med restauranger, pubar och nattklubbar i överflöd.

Mycket att se och uppleva

En sak är i alla fall säkert – i Dublin behöver man inte ha tråkigt. Det är en mycket populär shoppingstad både för turister och irländare. Här finns både budgetshopping och mer exklusiva märken att välja på. Ett stenkast från centrala Dublin ligger hamnstaden Dún Laoghaire som brukar kallas för Irlands Riviera, med seglarklubbar, marinor och fina golfbanor. Från Dublin kan man också enkelt ta sig runt om i Irland för att utforska mer av denna fantastiska gröna ö.

För mer information om Språkresa till Dublin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Dublin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Dublin från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: