Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Språkresa till Brighton

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Brighton
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Brighton

Språkresa till Brighton

Språkresor till Brighton

Brighton representerar helt klart Storbritanniens solkust. Att studera i Brighton innebär att du får ta del av det bästa av två världar: Brighton representerar Storbritanniens riviera och London ligger bara en 50 minuters tågresa bort.


Legendariskt nattliv

Som den mest kända badorten i Storbritannien har Brighton mycket att leva upp till och lyckas med bravur göra det också. Längs med vattnet sträcker sig en strandpromenad som kantas av trendiga restauranger, typiskt engelska pubar och nattklubbar. Brightons nattliv beskrivs med stora ord som legendariskt, fantastiskt och alldeles galet. På Brightons berömda pir ligger stadens tivoli, bara en sådan sak får Brighton att införliva alla de förväntningar man kan ha på en av Storbritanniens mest omtyckta badorter.

Shopping

Om man mot all förmodan tröttnar på strandhäng har Brighton mer än strandpromenaden att erbjuda. I kullerstensprydda "The Lanes" finns flera fantastiska butiker som varvas med de större kedjorna och tillsammans bildar något av ett shoppingparadis.

Brighton har ett rikt kulturliv med flera gallerier, teatrar och konsertplatser. Den mest kända är kanske Brighton Dome där svenska gruppen Abba vann Englands hjärta efter vinsten i Eurovision 1974. Den kungliga paviljongen med inspiration från både Kina och Indien är svår att missa, som hämtad från en tecknad film är detta vita slott något av ett kännetecken för Brighton.

Vänlig atmosfär

Brighton är känt under namnet London-by-the-sea då Londonborna gärna byter storstadens brus mot Brightons uppfriskande havsluft. Men staden skiljer sig mycket från London, det är med alla mått en småstad och en väldigt charmig sådan. Staden har en vänlig atmosfär då de flesta kan finna något här vare sig det är barnfamiljer, pensionärer eller studenter. Brighton är även känd för att ha en stor gay community. Prideparaden som tar plats varje år i augusti är en av de största i England och lockar flera tusen besökare.

För mer information om Språkresa till Brighton, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Brighton

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Brighton från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: