Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Språkresa till Auckland

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Auckland
Flexibelt
Heltid
Startdatum: Kontakta oss för mer information - Auckland

Språkresa till Auckland

Språkresor till Auckland

Auckland är byggd på nedsläckta vulkaner och sträcker sig över fler än 50 öar. Omgiven av hav är den gudomligt vacker, och kontrasten med omgivningarnas grönskimrande oaser är en stor upplevelse. På maori kallas Auckland "Tamaki Makau Rau": de 1000 älskarnas stad, eftersom alla vill ha den och många har erövrat den.

Det moderna Auckland grundades 1840 då ett antal maorihövdingar skrev på ett avtal och godkände grundandet av Auckland som landets huvudstad av de europeiska kolonisatörerna. Ända sedan dess har Auckland varit en genuint internationell stad med stora influenser från såväl Europa som Asien, och den har sakta vuxit till att i dag ha cirka 1,3 miljoner invånare.

Viner, inte bara på sydön

Det är kanske inte alla som vet att Auckland producerar flera viner av hög kvalitet. I Auckland med omnejd finns över 80 vinodlingar, och en del av de större gårdarna har egna restauranger där man kan äta gott och avnjuta vin mitt bland druvorna. Aucklands kök håller också världsklass och de egna skaldjursspecialiteterna går under beteckningen "Pacific rim" på grund av sin mix av asiatiska och stilla havs-smaker.

Aucklandborna är väldigt förtjusta i sport

Eftersom Auckland är en hamnstad omgiven av vatten erbjuder den en mängd möjligheter till diverse vattensporter. Inte minst vindsurning, kajak och båtturer är populära fritidssysselsättningar, och om du har tur får du se valar och delfiner i Hauraki-gulfen. Att äga en båt är nästan lika självklart som att äga en bil och det finns över 100 stränder att bli förälskad i. På sommaren går man naturligtvis på cricket i timtals, och på vintern är det rugby som gäller.


Jobba på Nya Zeeland efter dina språkstudier.

Har du planer på att stanna kvar och jobba på Nya Zeeland efter dina studier? Blueberry Språkresor erbjuder även Working Holiday på Nya Zeeland som ger dig möjlighet att jobba och tjäna pengar. Klicka här för mer information

För mer information om Språkresa till Auckland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa till Auckland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkresa till Auckland från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: