Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkkurs på Nya Zeeland

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Nya Zeeland
Nya Zeeland

Språkkurs på Nya Zeeland

Språkresor i Nya Zeeland

Det vilar något magiskt över de två öarna i Stilla havet. Ett mytomspunnet land med naturlig skönhet som mer än gärna delar med sig. Nya Zeeland.

Aotearoa

Nya Zeeländarna har en genuin kärlek för sitt land som de behandlar med stor ömhet och respekt och med glädje delar med sig av. De får det att kännas som ett privilegium att man får vara där. Här finns inte plats för blygsamhet. Och inga skäl till det, Aotearoa, som ursprungsbefolkningen kallar landet, är lika sagolikt vackert som det låter. Vackert på ett oslipat vis.

Vild natur

Landet har allt att erbjuda gällande naturupplevelser. Här finner du vita folktomma stränder, höga berg med växande glaciärer, böljande vinodlingar, vulkaner, storstadsatmosfär och en stor dos saltvatten. Nya Zeeland är ett nytt land. Det märks. Naturen är slående orörd och vild och för tankarna flera tusen år tillbaka i tiden då människor inte ens var påtänkta. Folket på Nya Zeeland lever under naturens lagar och har stor respekt för ursprungsbefolkningen, Maori, och deras kultur och traditioner. Krigsdansen Haka utförs av rugbylaget All Blacks innan varje match och är en kulturupplevelse i sig.

Kiwis, som befolkningen på Nya Zeeland kallas, är gästvänliga på ett nästintill villkorslöst sätt. Men det finns ett villkor, en tyst överenskommelse mellan invånarna och besökarna. Vårda landet ömt. Som om du älskade det.

Studieorter i Nya Zeeland

  • Auckland
  • Queenstown
För mer information om Språkkurs på Nya Zeeland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs på Nya Zeeland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorBeställ information

För att få mer information om utbildningen Språkkurs på Nya Zeeland från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: