Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkkurs på Irland

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Irland

Språkkurs på Irland

Studera på Irland

Irland. Ett land med nyupptäckt självkänsla och optimism som ser ljust på framtiden. Ett land där regnkläder är din bästa vän och ölen är nattsvart. Irland är regnigt men ack så vackert. "Den gröna ön" har ett dramatiskt landskap med vilda kustremsor, mjuka kullar och forsande floder.

Folkmusik och Guinness

Pubkulturen är stark här. På den lokala puben kan du inte bara dricka nationalölen Guinness utan också uppleva äkta irländsk folkmusik. Visor som ofta handlar om svåra tider under landets fattiga år. Men detta betyder inte att det är dålig stämning på puben, tvärtom. Alla människor, gamla som unga, tar ton i en allsång sällan skådad. Som för att minnas och vara tacksam för det man har. Tacksam för sitt ursprung.

Hjärtlig gästvänlighet

Dublins färgglada husfasader är en skön kontrast till den grå himlen. Irland är ett land där solen inte behövs för att atmosfären ska vara varm och hjärtlig. Irländarna är ett trevligt folk som det lyser gästvänlighet om och som, trots sin historia, aldrig har långt till skratt.

Språkkurs i Irland

St Patricks Day – årets största fest

Irlands nationaldag firas den 17 mars och för ovanlighetens skull över hela världen. Högtiden är mer känd under namnet St Patricks Day då människor från världens alla hörn klär sig i grönt för att hedra minnet av landets skyddshelgon, St Patrick. På Irland är det årets största och galnaste fest som inte bör missas av någon!

För mer information om Språkkurs på Irland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs på Irland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorBeställ information

För att få mer information om utbildningen Språkkurs på Irland från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: