Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Språkkurs i USA

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
USA
Språkkurs i USA

Språkkurs i USA

USA – The American Dream. Landet där allt är möjligt och där alla vill lyckas. Landet beskrivs som för mycket, för stort och för brett.

Fastän att USA är ett land känns det mer som en kontinent. Allt är stort, ofantligt och enormt. Från bilarna och matportionerna till själva landytan. Även drömmarna är stora. I USA vågar man drömma stort och ha storslagna visioner. Du kan gå hur långt som helst, bara du har ambitionen och en positiv inställning. Inga drömmar är för stora.

Landet med tusen möjligheter

Det finns över 1000 anledningar att besöka USA. En av dessa är att en examen från ett amerikanskt universitet påstås vara en av världens mest prestigefulla. En annan är att stadsliv liknande det i Los Angeles och New York inte finns någon annanstans i världen. Landet erbjuder storslagen natur med allt från Grand Canyons djup till högklassig skidåkning i "The Rockies" höjder. Varje stat och varje stad är unik i sig. Älskar du sol och värme kan Kalifornien vara ett perfekt alternativ. Eller varför inte besöka San Francisco och åka ut till det historiska fängelset Alcatraz.

High School i USA – The american dream

En fantastisk möjlighet som kommer ge dig ofantliga fördelar i ditt framtida arbetsliv – och inte minst på det personliga planet. Bo tillsammans med en amerikanska familj och träffa vänner från hela världen samtidigt som du studerar på en lokal High School. Oavsett var i USA du hamnar kan du vara säker på att ditt High School-år kommer bli en upplevelse att vara tacksam för i resten av ditt liv. Välj mellan High School Classic och High School Select. 

I USA blir du aldrig uttråkad. Det finns alltid något nytt på gång och en sak är säker, i det här landet finns något för alla. Det gäller bara att hitta det.

För mer information om Språkkurs i USA, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i USA

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorBeställ information

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i USA från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: