Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs i Tyskland

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Tyskland
Berlin

Språkkurs i Tyskland

Snötäckta alptoppar och levande städer

De senaste årtiondet har Tyskland klättrat på listan av besökta destinationer. Allt fler har upptäckt att Tyskland har mycket att ge då landet erbjuder ett varierande landskap med långa vita sandstränder i norr till snötäckta Alptoppar i söder. Framförallt har resandet till storstäderna Berlin, Munchen och Hamburg ökat och många söker sig nu hit för mer än bara en weekend. Tyska pratas i många länder, inte bara i Tyskland, och det är grymt språk att kunna!

Oktoberfest

Karaktäristisk umpa-umpa-musik och lederhosen hittar du på Münchens årliga Oktoberfest. En extraordinär folkfest där ölen flödar och gemenskapen sträcker sig över olika nationaliteter. Öl är tyskarnas nationaldryck och dricks mest här i hela Europa. Ett tyskt öl kräver också tysk mat. Det tyska köket är bastant. Korvar, fläskkött och surkål är mat som folket uppskattar. Skillnaden från södra Europas lätta kök är slående men faktiskt uppfriskande då det inte skulle passa i ett land som detta. Nej. Tyskland kräver något mer rejält.

Hamburg och Berlin

Tyskland har flera inflytelserika städer som är värda ett besök. Vad sägs om stämningsfulla julmarknader i Tysklands största hamnstad Hamburg? När någon säger Tyskland går associationerna snabbt till just Berlin - och visst finns det anledning till detta. Berlin är en spännande historisk huvudstad där andra världskriget och Berlinmuren plötsligt blir verklighet.

För mer information om Språkkurs i Tyskland, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i Tyskland

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorGör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Tyskland från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: