Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkkurs i Storbritannien

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Storbritannien

Språkkurs i Storbritannien

Språkkurs i Storbritannien

Landet som traditioner och seder har format i århundraden. Där kungahuset är heligt. Där afternoon tea och scones är en perfekt paus i second hand-shoppingen. Där whisky och kilt är kung. Där ett besök på puben på en vanlig måndag är helt befogat. Cheers! Ta chansen att plugga i England, Skottland eller Wales.

"Den som är trött på London är trött på livet"

Dramatiskt men sant. London är nämligen en av de gastronomiska huvudstäderna i världen, mycket på grund av stadens internationella matlagningsscen som tilltalar kockar från världens alla hörn. Storbritannien är alltså mycket mer än fish and chips, även om pubkulturen fortfarande ligger de flesta londonbor varmt om hjärtat. Och tur är väl det. Att slå upp dörrarna till en klassisk engelsk pub är som att se ett London i miniatyr: uppklädda damer, vägarbetare och förfestande studenter trängs under samma tak i en öppenhjärtig atmosfär som får den stelaste svensk att känna sig som hemma.

Rik musikscen

Storbritannien sitter inne på många kulturskatter och är inte sen med att bjuda laget runt. Landet är the place to be för den musik- och filmintresserade. Här samsas murriga jazzklubbar, gungande salsahak och öldränkta rockscener i en gemensam kärlek till musiken.

Språkkurs i Storbritannien

Universitet och ny historia

Här är historien aldrig långt borta. Pittoreska byar och vackra, typiskt engelskt sirliga slott ger dig en bild av hur Storbritannien såg ut för århundraden sen. Landet har en stark universitetshistoria som gör att man känner sig som en del av något större när man studerar här. En del av Storbritanniens nya historia. Det är ganska stort.

För mer information om Språkkurs i Storbritannien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i Storbritannien

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorBeställ information

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Storbritannien från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: