Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? 🎓📚 Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna 4 biobiljetter! 🍿🎞️

Språkkurs i Portugal

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Portugal
Portugal

Språkkurs i Portugal

Språkresor till Portugal

Europas ödmjukaste land bjuder på städer med gammaldags charm à la Lissabon och atlantkustens dramatiska klippor där fiske och surfing regerar. Portugal välkomnar.

Folkmusik och skaldjur

Portugal har en musikskatt som kallas Fado, en folkmusikstil med klagofylld melodi som berättar historier om smärta, kärlek och havet. Sången framförs till gitarr och du kan ofta avnjuta den på restauranger medan du intar en klassisk portugisisk måltid under stjärnorna. Det portugisiska köket påminner på många sätt om det spanska, skillnaden är att Portugal ligger i framkant då det gäller fisk och skaldjur. Här äts mest fisk i hela Europa. Och det förstår man. Portugisernas sätt att framhäva naturliga smaker med hjälp av olivolja, koriander, persilja, vitlök och saffran, utan att krångla till det, är en konstform i sig.

Surfing

På många olika sätt är havet Portugals trogne vän, inte bara när det gäller fiskeindustrin. Surfing är ett stort intresse i landet och längs kusten finns en mångfald av små, avskilda surfstränder där det bara är vågorna och du på tu man hand.

Vänlig, genuint och enkelt

Portugals folk är inte rikt på tillgångar men på upplevelser och relationer. De har en härlig inställning till livet och värdesätter det som inte går att köpa för pengar: familj, gemenskap och vacker natur. Enkelheten i portugisiska köket återspeglas i människorna: ett enkelt, vänligt och genuint folk.

Studieorter i Portugal

  • Faro
  • Lissabon
För mer information om Språkkurs i Portugal, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i Portugal

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorBeställ information

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Portugal från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: