Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs i Österrike

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Österrike
Österrike

Språkkurs i Österrike

Österrike har massor att erbjuda och här blandas tradition och historia med det moderna på ett härligt sätt. Här finns massor att se och göra - året runt!

Wien

Huvudstaden Wien är romantisk samtidigt som det är en modern storstad med hippa restauranger, barer och klubbar. Wien är uppdelade i flera olika stadsdelar och att bara strosa runt är en upplevelse i sig! Floden Donau delar staden i två delar, den erbjuder även badstränder under sommarhalvåret där du kan skaka av dig stadens stress. Utöver en äldre stadsdel, gamla stan, finns exempelvis de judiska kvarteren, museikvarteren, centrala kvarteren samt shoppingkvarteret Mariahilf.

Bortsett från wienerschnitzel och Sachertårta är Österrike och Wien känt för att vara en stor vinproducent och det finns många vingårdar att besöka för den intresserade. På tavernor, eller så kallad heuriger, kan du prova lokala viner. Sachertårtan ska dock inte underskattas utan smakar bättre är någonsin när den intas i sin hemstad.

Skidåkning i St Anton

När du besöker någon av de berömda skidorterna, exempelvis traditionstunga St Anton, är Glühwein ett måste både för att hålla värmen och inte minst för stämningens skull. Namnet Glühwein i sig kanske inte är det vackraste men smakerna kompenserar! Glühwein är rött varmt vin med kryddor och kan enligt oss beskrivas som en blandning av en kryddig glögg eller varför inte som en varm rödvins-sangria?! Från Wien är det bara 10 mil till St Anton där bergen och byn är bra, så bra att den mest kräsne skidåkare får glittrande ögon likt ett barns på julafton.

För mer information om Språkkurs i Österrike, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i Österrike

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorGör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Österrike från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: