Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Språkkurs i Kanada

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Kanada
Språkkurs i Kanada

Språkkurs i Kanada

Kanada är stort, vilt och levande. Här kan du andas frisk luft på en bergstopp med 360° panoramavy ena dagen. Andra dagen står du mitt i Vancouver city på en trendig bar och sippar vin med nyfunna vänner. Kanada har valmöjligheter så det räcker och blir över.

Alla känner väl igen lönnlövet som Kanadas symbol och flagga. Det sägs att den röda och vita färgen symboliserar tvåspråkigheten, engelska och franska, och att lövet är en påminnelse om hur viktig naturen är för landets identitet.

Vild natur

Kanada är ett enormt land, ja faktiskt världens största efter svårslagna Ryssland. Naturen är magnifik och vild. Djupa gröna skogar blandas med kristallklara sjöar och bergsmassiv med vita toppar. Många kommer hit för de avundsvärda nationalparkerna i väst, andra för de spännande städerna Montreal, Toronto och Vancouver.

Välkomnande atmosfär

Kanadensarna är trevliga och gästvänliga. Så länge du inte jämför dem med amerikaner vill säga. Glöm allt som har med USA att göra när du kommer till Kanada, även om länderna ligger grannar kommer du upptäcka hur olika de är.

Är du en hängiven skidåkare eller vill bli? Perfekt! Plugga på vardagarna och åk skidor på helgerna. Kanada under vintern bjuder på mängder av snö och branta som flackare pister, Whistler som ligger i väst är en av världens bästa skidorter.

För mer information om Språkkurs i Kanada , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i Kanada

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorBeställ information

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Kanada från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: