Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs i Japan

Blueberry Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Japan

Språkkurs i Japan

Språkkurs i Japan

Få länder har en sådan stark dragningskraft som Japan. Litet till ytan men samtidigt hem för runt 127 miljoner. Gamla tempel av trä och skyskrapor från framtiden bredvid varandra. Kontrasterna är många och fascinationen total. Japan har allt du trodde skulle finnas där, även det du inte kände till. Har du väl besökt Japan en gång kan du ha svårt att slita dig!

Japan är ett land som inget annat med starka influenser både från Kina och väst, inte minst från USA. Japanerna har plockat influenser från omvärlden, förfinat dem och gjort dem till sina egna. Den japanska kulturen är helt enkelt unik. Bland de fenomen som många studenter lockas av sticker anime, manga, J-pop och mode ut. Vad är det som lockar dig till Japan? Väl i Japan kan du frossa i dem alla och shoppingutbudet är enormt. Att äta ute i Japan är också en ren njutning, och ofta bra mycket billigare än här hemma.

Efter en tid i Japan blir det inte längre självklart att åka därifrån. Res med ett öppet sinne så kommer du att få vara med om många fantastiska, oförglömliga och galna saker. En sak är säker, i Japan upphör du aldrig att fascineras. Här finns alltid mer att se, upptäcka och förstå.

För mer information om Språkkurs i Japan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Blueberry Språkresor

Blueberry Språkresor

Om oss

Vi har över 30 års branscherfarenhet inom företaget och alla som jobbar här har själva erfarenhet av studier eller arbete utomlands. Ta chansen att upptäcka världen med Blueberry språkresor! Gratis rådgivningVi erbjuder utbildningar på alla världsdelar utom Antarktis och våra...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs i Japan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Blueberry SpråkresorGör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Språkkurs i Japan från Blueberry Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: