Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

westminster

Westminster Kingsway College består av 4 olika campus och är en av de största utbildningsarrangörerna i världsstaden London. Här kan du studera många inriktningar inom bland annat Business och Tourism till ett riktigt bra pris! Kul att veta är också att stjärnkocken Jamie Oliverär tidigare student på skolan.

Westminster Kingsway College utbildar studenter som blir attraktiva hos arbetsgivarna. Om du vill plugga i centrala London, mitt i händelsernas centrum, och är ute efter utbildningar med stort praktiskt fokus inom Business, Hospitality eller Tourism har du hittat rätt!

Colleget är också ett bra val för dig som vill göra en ”Top-up”. Detta innebär att du tillgodoräknar dig tidigare studier från exempelvis KY/YH och efter bara 1 år på en av deras Bachelor Honours-program har du en kandidatexamen.

Campus i centrala London

Campuset Victoria Centre ligger nära kända sevärdheter som Westminster Palace, Westminster Cathedral och Westminster Abbey, med promenadavstånd från tunnelbanestationerna Victoria och St. James’s Park. Colleget är också känt för sina utbildningar inom Culinary Arts & Hospitality och deras restaurangThe Vincent Rooms har vunnit ett antal fina priser.


För mer information om Westminster Kingsway College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Westminster Kingsway College

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Westminster Kingsway College

Westminster Kingsway College
london

Beställ information

För att få mer information från Westminster Kingsway College, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.