Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

vrije univestitetet students

Vrije Universiteit (VU) har sitt hem i trevliga Amsterdam, i Nederländerna. På universitet studerar ca 25 000 studenter varav 3500 studenter är internationella. Universitetet ligger i världens topp 100 universitet när det kommer till forskning enligt Shanghai ranking. Totalt har Vrije Universiteit 11 fakulteter inom allt från Behavioural & Movement Sciences till Business, Humanities och Law.

Universitetet ligger i Amsterdams sydliga affärsdistrikt, en mångkulturell och kreativ miljö, bara 15 minuter från Amsterdams centrum med cykel. Vrije Universiteit har ett eget sportcenter med nya faciliteter, många typer av fitnessklasser och ett gym.

Studentliv på campuset

Under året organiseras ett antal akademiska och kulturella evenemang. Som exempel öppnas läsåret med en offentlig evenemangskalender som inkluderar VU Summer Break Festival, On the Roof Film Festival och Open Air Festival.

Det finns flera typer av studentkårer på VU, ESN VU Amsterdam är en organisation för alla internationella och nederländska studenter vid Vrije Universiteit. Här samlas studenter från hela världen för att introducera nya studenter till universitetet, till Amsterdam och för att få nya studenter att känna sig som hemma. ESN VU Amsterdam arrangerar en mängd aktiviteter så som cocktail parties, weekly get-togethers, weekendresor och sociala happenings varannan vecka.


För mer information om Vrije Universiteit, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Vrije Universiteit

Utbildningar

Fristående kurs/termin utomlands
Juridik Utbildningsform Längd Ort
Studera utomlands - mindre program Klassrum Amsterdam
Naturvetenskap
Matematik
Fritt valda kurser Klassrum Amsterdam

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Vrije Universiteit

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Vrije Universiteit

vrije universitet
amsterdam

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Vrije Universiteit, fyll i följande uppgifter: