Visa studentum.se som: Mobil

Bachelor of Tourism Management

Vancouver Island University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Vancouver
4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Vancouver
september 2020

Vancouver
januari 2021

Bachelor of Tourism Management

Har du en passion för att resa och möta nya människor? Gillar du häftiga miljöer och vill att så många som möjligt ska få chans att resa och upptäcka nytt? Då kanske turistnäringen, som också är en av världens snabbast växande bransch, kan vara något att utforska. Vancouver Island University's Bachelor of Tourism Management  förbereder studenter för alla aspekter av den livliga världen av turism och service med ett flexibelt tvåårigt diploma eller fyraårig examen. Efter examen har studenter goda förutsättningar för spännande karriärmöjligheter inom turism, äventyrsturism, turnéverksamhet och mycket annat. En bättre plats än Vancouver Island är svårt att hitta för just detta program då hav, vacker natur, berg och utmanande terräng finns tillgängligt vart man än går. 

Efter avslutad bachelor eller diplom finns möjlighet att gå in i ett brett utbud av karriärer fokuserade på att bygga positivitet och förtroende kring sport och samhälle för människor i alla åldrar. Under programmet utvärderas effekterna av sport och miljön för att planera och utveckla friska samhällen. 

För mer information om Bachelor of Tourism Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Vancouver Island måste du ha fullständiga gymnasiebetyg och kunna visa upp ett TOEFL-test med minst 88 (ingen del under 20) eller en IELTS-examen med minst 6.5 (ingen del i testet får ha under 6.0). 

Vancouver Island University

Vancouver Island University

Bra studentliv och samhörighet

Vancouver Island Universitys vackra campus ligger i den fina kuststaden Nanaimo på östra sidan av Vancouver Island i Kanada. 1,5 timme med färja bort ligger Kanadas tredje största stad, metropolen Vancouver med myllrande folkliv, restauranger och klubbar. Från Vancouver Island University har du...


Läs mer om Vancouver Island University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bachelor of Tourism Management

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Vancouver Island University

Vancouver Island University

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bachelor of Tourism Management från Vancouver Island University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: