Visa studentum.se som: Mobil

Sommarkurser i Brighton 4 veckor

University of Sussex
Sammanfattning
Fristående kurs/termin utomlands
Brighton
Klassrum
4-8 veckor
Heltid
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brighton
juni 2023

Brighton
juli 2023
sommarkurser på sussex university

Om utbildningen

Läs sommarkurser på University of Sussex — ett av Storbritanniens bästa universiet

Brighton, sommar och sol - och varför inte kombinera med att förbättra engelskan samtidigt som du provar på att läsa spännande kurser på Sussex University. På universitetet kan du studera sommarkurser i 4 eller 8 veckor. Majoriteten av kurserna ligger på 15 universitetspoäng och avslutas efter 4 veckor. Vill du studera lite längre väljer du en till kurs och studerar i totalt 8 veckor. Du läser tillsammans med andra internationella studenter och ofta arrangeras grillkvällar, pubbesök och utflykter. Exempel på ämnen är communication, international marketing, international business, psychology, entrepreneurship, global economics issues, british film med mer. Det här är en fin merit på CV:t eftersom University of Sussex är utsett till ett av Storbritanniens bästa universitet.

För mer information om Sommarkurser i Brighton 4 veckor, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till University of Sussex ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med G/E eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 90/570 eller en IELTS-examen med minst 6.5.

University of Sussex

Stort utbud av nöjen och aktiviteter

Passa på att läsa universitetskurser under sommaren samtidigt som du njuter av sommarlivet och bättrar på engelskan i populära Brighton på Englands sydkust! University of Sussex International Summer School ger poängkurser under två stycken 4-veckorsblock med start i juli. Fler än 60...


Läs mer om University of Sussex och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Sommarkurser i Brighton 4 veckor

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Sussex

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Sommarkurser i Brighton 4 veckor från University of Sussex, fyll i följande uppgifter: