Visa studentum.se som: Mobil
sussex university

Passa på att läsa universitetskurser under sommaren samtidigt som du njuter av sommarlivet och bättrar på engelskan i populära Brighton på Englands sydkust! University of Sussex International Summer School ger poängkurser under två stycken 4-veckorsblock med start i juli. Fler än 60 olika kurser erbjuds inom Humanities, Social Sciences och Natural Sciences. Du läser fyra eller åtta veckor och en kurs erhåller 7,5 respektive 15 credits. Det här är en fin merit på CV:t eftersom University of Sussex är utsett till ett av Storbritanniens bästa universitet.

Stort utbud av nöjen och aktiviteter

Brighton kallas ”London by the sea” och precis som i London som ligger 50 minuter bort med tåg finns det alltid något att göra här. Njut av strandpromenaden och den ikoniska piren, besök en av de många pubarna, gå på konserter och festivaler eller ta del av ett av Englands bästa nattliv.

University of Sussex arrangerar gemensamma aktiviteter som vandringar, kajakturer, filmvisningar och pubbesök. Universitets campus ligger i lantliga miljöer utanför Brighton som du når lätt via bussar som avgår flera gånger varje timme. Studenterna bor oftast i enkelrum på campus där köket delas med andra studenter.

Under introduktionen välkomnas du av studenter från universitetet och de fungerar också som guider under din tid på universitetet.


För mer information om University of Sussex, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Fristående kurs/termin utomlands
Språk / Språkvetenskap
Språk Ort
Sommarkurser i Brighton 4 veckor Brighton

Visa alla

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med University of Sussex

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

University of Sussex

university of Sussex

Gör intresseanmälan

För att få mer information från University of Sussex, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.