Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event!  Öppet till 26 januari 23.59

Masterexamen - Kommunikation och Sportjournalistik

Universidad Europea
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Madrid
Klassrum
9 månader
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: oktober 2023 - Madrid
magister i kommunikation och sportjournalistik

Masterexamen - Kommunikation och Sportjournalistik

Studera kommunikation och sportjournalistik på varma breddgrader!

Magisterprogrammet i kommunikations- och idrottsjournalistik lär dig hur sportjournalistik fungerar, hur du kan analysera den nationella och internationella utvecklingen inom området och utbildar dig till att bli ledare inom mediebranschen. 

Bli en expert på sport relaterat till medier 

Examinerade från detta program kommer att vara experter på att få sportens status ökad som socialt fenomen genom användningen av alla typer av medier som för närvarande används inom kommunikationsområdet. Till exempel innehåll, multimedia, audiovisuella medier och digitala media.

Real Madrid + European University Madrid = det bästa av två världar 

Real Madrid Graduate School och Universidad Europea ger dig det bästa av två världar. Med erfarenheter från den viktigaste sportklubben i världen och Universidad Europeas kvalitet att utforma och erbjuda en magister inom kommunikationsområdet.

Praktik

Tack vare avtal med idrottsföretag och medier finns praktikplatser tillgängliga för studenterna innan de går in i arbetslivet - till exempel i pressrummen för professionella medier. 

Dessutom kommer Real Madrid-faciliteterna att vara tillgängliga under hela programmet så att studenterna kan utnyttja dem fullt ut.

Faciliteter 

Universidad Europea har fullt utrustade faciliteter inom media: Ett pressrum med byråtjänster, QuarkXPress, kompletta TV-studior (set, kontrollrum, virtuell studio och redigeringsbås med AVID- och Final Cut-system och annan audiovisuell utrustning) samt tre kompletta radiostudior med den senaste tekniken i hårddisksystem för sändning.

Studenterna kommer att besöka "Real Madrid City" och andra klubbfaciliteter under "White Week" (Semana Blanca): en period av total immersion i hur man driver 20-talets bästa fotbollsklubb.

Utbildningens innehåll

Metodiken för magistern i kommunikations- och idrottsjournalistik bygger på en kombination av sex moduler av teoretiskt och praktisk innehåll, vilket ger en djup förståelse för sport och media. Dessutom förekommer aktiviteter som lärs av yrkesverksamma och tillämpning av ny teknik.

Dessa moduler kompletteras med en magisteruppsats, praktikplatser, och en utbildningsmodul inriktad på vetenskapliga forskningsmetoder.

Utbildningen innehåller också konferenser och ger eleverna chansen att skapa egna radio- och tv-program, bloggar och rapporter baserade på multimedia. Studenterna kommer att kunna delta i öppna dialoger med personer från idrottsvärlden och yrkesverksamma från medieföretag.                      

Efter utbildningen 

Programmet erbjuder ett brett utbud av karriärmöjligheter:

  • Press
  • Radio
  • TV
  • Digital medier
  • Press- och kommunikationsföretag
  • Pressbyråer
  • Framställning av innehåll för olika medier
  • Produktion för olika medier
  • Sportsändningar
För mer information om Masterexamen - Kommunikation och Sportjournalistik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningarna på Universidad Europea är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Det är dock aldrig garanterat att du blir beviljad studiemedel.

Universidad Europea

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, ett i Valencia och ett på Kanarieöarna.  Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till dess...


Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Masterexamen - Kommunikation och Sportjournalistik

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Masterexamen - Kommunikation och Sportjournalistik från Universidad Europea, fyll i följande uppgifter: