Kandidatexamen - Psykologi

Universidad Europea
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Madrid
Klassrum
4 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: september 2023 - Madrid
European university Madrid

Kandidatexamen - Psykologi

Studera psykologi på Universidad Europea

Att studera psykologi vid Universidad Europea i Madrid innebär att du lär dig ditt yrke på ett unikt, tvärvetenskapligt och fullt personligt sätt. Eftersom du kommer att kombinera teknisk och praktisk kunskap, samt runda den med professionell kompetens, kommer du att vara väl förberedd för att bli en yrkesverksam inom psykologi och därmed kunna hjälpa människor.

En praktisk utbildning med simulationer

I din kandidat i psykologi (Degree in Psychology) från Universidad Europea får du en mycket praktisk utbildning baserad på fallstudier och simulerade övningar med aktörer. Dessa övningar sker i simuleringsrum utrustade med toppmodern teknik.

Arbeta i Team - precis som i yrkeslivet

Tack vare skolans banbrytande metodik delar du aktiviteter med studenter från andra vetenskapsområden inom vården och du lär dig hur du arbetar i tvärvetenskapliga grupper, precis som du kommer i den professionella världen. Du kommer också att utveckla dina möjligheter med över 600 timmar av klinisk praktik på patienter vid externa institutioner.

Språk och praktik

Den teoretiska undervisningen sker på engelska.

Under det tredje året har du praktik på externa center, som därför utförs på spanska. Studenter måste nå och ge bevis på B2-nivå färdighet i språket innan de kan påbörja den praktiken.

Ett fakultet av välkända psykologer

Med hjälp av ett fakultet av välkända psykologer kommer du att utvecklas till din fulla potential och specialisera dig inom den tillämpade psykologin som lockar dig mest: Hälsopsykologi eller juridisk och rättsmedicinsk psykologi.

För mer information om Kandidatexamen - Psykologi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningarna på Universidad Europea är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Det är dock aldrig garanterat att du blir beviljad studiemedel.

Universidad Europea

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, ett i Valencia och ett på Kanarieöarna.  Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till dess...


Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Psykologi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Psykologi från Universidad Europea, fyll i följande uppgifter: