Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Inga recensioner än

Kandidatexamen - Marknadsföring

Universidad Europea, i Valencia
Längd
4 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Längd
4 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
CSN-berättigad
Nästa startdatum
september 2023 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Kandidatexamen - Marknadsföring

Kandidatexamen i marknadsföring på Universidad Europea i Valencia är ett 4-årigt program utformat så att du lär dig allt om de nya marknadstrenderna och digitala miljöer! På Universidad Europea kommer du att få omfattande utbildning i alla nyckelaspekter av modern digital marknadsföring. Du kommer att studera ämnen som inkluderar konsumentförståelse, teknisk innovation, affärsprocesser, kommunikation och mycket mer! Du kommer att undervisas av professionella föreläsare som själva hanterar och arbetar i denna spännande och ständigt föränderliga värld på marknads- och kommunikationsavdelningarna hos toppföretag.

Vikten av teknisk kunskap!

På detta program utbildas du till proffs i det nya marknadsföringsparadigmet. Du kommer att lära dig inom digital marknadsföring, kreativa och produktionsverktyg, big data, business intelligence, neuromarketing och konsumentpsykosociologi. Kompetens i användningen av teknik är en väsentlig del av varje framgångsrik karriär inom marknadsföring.

Praktik som del i utbildningen

Du kommer att göra obligatoriska praktikplatser i ledande organisationer, där du får en intern handledare och även en akademisk handledare från universitetet. Båda kommer att spåra dina framsteg och utvärdera ditt lärande under din praktikperiod. Om du vill kommer du också att kunna bredda din yrkeserfarenhet från första året och framåt genom extracurricular praktikplatser organiserade genom Universidad Europea på företag som: Air Nostrum, Ford, Deloitte, Ikea, Telefónica, Iberdrola, BBVA, DHL, Louis Vuitton, Demium Startup och många fler. Du kommer också regelbundet att delta i viktiga evenemang, forum och professionella nätverk som EmTech, Forinvest, GoGlobal och Global Career Week, där du kommer att kunna utöka ditt nätverk av kontakter och upptäcka en värld av professionella möjligheter.

För mer information om Kandidatexamen - Marknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande kursstarter

1 tillgängligt startdatum

september 2023

  • Klassrum
  • Valencia
  • Engelska

Så ansöker du

För att bli antagen till Universidad Europea behöver du ha en B2-nivå på engelska, detta motsvarar betyg C i engelska från svenskt gymnasium.

Utbildningarna på Universidad Europea är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Det är dock aldrig garanterat att du blir beviljad studiemedel.

Examen & Intyg

Bachelor of Marketing

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Marknadsföring

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Universidad Europea
Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, ett i Valencia och ett på Kanarieöarna.  Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till dess...

Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Highlights