Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Kandidatexamen - Flygingenjör

Universidad Europea
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Madrid
Klassrum
4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Madrid
september 2023

Madrid
januari 2024
flygteknik och flygingenjör

Kandidatexamen - Flygingenjör

Designa framtidens flygindustri

Bevisa all din kreativitet genom att designa flygplan, satelliter, bärraketer, flygtrafik och flygplatsers infrastruktur. Universidad Europea har fantastiska laboratorier utrustade med samma teknik som används i branschen, vilket underlättar för att dina projekt ska bli till verklighet. Möjligheten till praktik finns på bland annat European Space Academy Center. Efter examen blir du kvalificerad som Technical Aeronautical Engineer för flygplan, du kan också fortsätta dina studier med en Master’s Degree in Aeronautical Engineering och därmed bli en fullt utvecklad Aeronautical Engineer.

Vad innebär detta program?

Du får bygga satelliter, bärraketer, flygplan och motorer, designa flygutrustning och system. Vidare får du arbeta med underhåll och reparation av flygplan, utveckla navigeringssystem, satellitspårning och flygplatsinfrastruktur.

Programmet ger dig möjlighet att arbeta inom både den offentliga och privata sektorn, exempelvis inom försvaret eller statsförvaltningen.

För mer information om Kandidatexamen - Flygingenjör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Universidad Europea behöver du vara runt en B2-nivå av engelska beroende på vilken kurs du läser, vilket motsvarar ett TOEFL-test med minst 72 eller en IELTS-examen med minst 5.5. Detta motsvarar betyg C i engelska från svenskt gymnasium.

Utbildningarna på Universidad Europea är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Det är dock aldrig garanterat att du blir beviljad studiemedel. 

Universidad Europea

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, ett i Valencia och ett på Kanarieöarna.  Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till dess...


Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Flygingenjör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Flygingenjör från Universidad Europea, fyll i följande uppgifter: