Globalt kandidatprogram - International Business

Universidad Europea
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Madrid
Klassrum
4 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: september 2023 - Madrid
internationell business

Globalt kandidatprogram - International Business

Studera international business på Universidad Europea

Att studera international business på Universidad Europea innebär att du lär dig ditt yrke på ett helt nyskapande sätt i Spanien. Du får en mycket praktisk utbildning kombinerad med exklusiva studieperioder utomlands vid universitet i andra länder.

Studierna förbereder dig för en internationell karriär

Du kommer att utveckla grundläggande yrkeskompetenser för att bli väl kvalificerad för att arbeta i multinationella företag på internationell nivå.

Undervisningsspråk

Det globala kandidatprogrammet i International Business ges på engelska.

Projekt och praktik

Du kommer att lära dig i små grupper där deltagande är nyckeln, samt arbeta som en del av ett team på verkliga projekt och förvärva en internationell syn på företagsledning i globala miljöer. 

Från och med det andra året kommer du att slutföra en del av dina studier på prestigefyllda internationella universitet, samt genomföra obligatoriska praktikperioder vid företag i andra länder.

Ett internationellt CV tar dig dit du vill - utbytesstudier

Utför dina studier helt på engelska och gå din utbildning på några av världens bästa universitet.

Under det tredje året får du tillgång till de bästa universiteten i Europa genom Erasmus-programmet och under ditt sista år kommer du att slutföra en del av dina studier på världens mest prestigefyllda universitet som är specialiserade på ekonomi och företagsekonomi. Du kan välja bland:

  • London School of Economics i London
  • Pace University i New York
  • McGill University i Quebec

En utbildning för din karriär

Förbättra dina professionella kunskaper som entreprenör och utveckla alla dina möjligheter att bli en fullt förberedd yrkesverksam som kan driva din karriär i multinationella företag och institutioner.

Som student vid Universidad Europea kommer du att vara beredd från början att framgångsrikt omfamna ditt framtida yrke. Detta genom praktiska klasser i laboratorier och verkstäder utrustade med den mest avancerade tekniken, och deras egna anläggningar och kliniker för praktisk arbete i en verklig och 100% professionell miljö.

Under programmet deltar du i yrkeslivet på 4 nivåer: 

  • I klassrummet
  • I laboratorier och på workshops
  • Genom praktiskt arbete på campus
  • I företag 

Efter utbildningen 

89% av universitetets studenter hittar anställning mindre än 12 månader efter avslutade studier. Bland andra prestationer gör det dem till det spanska universitetet med högst anställningsresultat i "QS Stars" internationella betyg.

Support efter utbildningen

Unversidad Europea erbjuder dig Karriär och Placeringskontoret, en väldigt användbar personlig karriärvägledningstjänst: den har den högsta sysselsättningsgraden av alla spanska universitet. Avdelningen förvaltar 3500 samarbetspartnerskap.

Du kommer att vara i kontakt med näringslivet, skolan hjälper dig att skapa ett nätverk av värdefulla kontakter och du kan delta i praktikprogram.

För mer information om Globalt kandidatprogram - International Business, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningarna på Universidad Europea är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Det är dock aldrig garanterat att du blir beviljad studiemedel. 

Universidad Europea

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, ett i Valencia och ett på Kanarieöarna.  Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till dess...


Läs mer om Universidad Europea och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Globalt kandidatprogram - International Business

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Globalt kandidatprogram - International Business från Universidad Europea, fyll i följande uppgifter: