Delta i vår undersökning om utbildning och tävla om ett presentkort värt 300 kr på Filmstaden 📽️🍿

Universidad Europea

i Madrid (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

european university

Universidad Europea har fyra campus i Spanien: två i Madrid – Villaviciosa de Odón och Alcobendas, ett i Valencia och ett på Kanarieöarna. 

Ett innovativt universitet som är starkt länkat med näringslivet 

Universitetet är en innovativ institution som syftar till att öka värdet till samhället och bidra till dess framsteg. Deras mål är att erbjuda dig en personlig utvecklingsplan från det ögonblick du börjar på universitetet. Detta kan de göra tack vare deras internationella utbildningsmodell, som är kopplad till näringslivet och är av utmärkt akademisk kvalitet. 

Förbered dig på en global karriär

Deras omfattande utbildningar lär upp morgondagens ledare och yrkesverksamma som blir utrustade att möta de utmaningar som den globala miljön står inför. Dessutom får studenterna lära sig att finna värdet i deras karriärer – att bidra med social utveckling i en entreprenörsanda samt etiskt engagemang. 

Akademisk excellens

Universitetet anser att akademisk excellens är en av deras strategiska grundpelare. På Universidad Europea förvärvar du kunskaper och utvecklar färdigheter och värderingar genom en pedagogisk modell där du lär dig genom att göra. Det sker i en tvärvetenskaplig och internationell miljö där du blir försjunken i yrket från dag ett. Den teknik och utrymmen som finns till hands har revolutionerat lärandet. 

Studera i en internationell miljö

Universidad Europas campus har en stark internationell känsla, med ett mycket högre genomsnittligt antal utländska studenter än något annat spanskt universitet: 25% av dina klasskamrater kommer från andra länder. 

Bilaterala utbytesavtal med prestigefyllda universitet från mer än 40 länder 

Deras omfattande och internationella tillvägagångssätt är utformat för att hjälpa dig nå framgång i din karriär i alla länder i världen. Deras akademiska erbjudande omfattar mer än 70 tvåspråkiga eller helt engelska-lärda program. Förra året hade 22% av universitetets studenter studerat utomlands. 

Engagemang för samhället

”Här för gott” – det är skolans engagemang för samhället. De tror på utbildningens kraft för att skapa en förändring och de upprätthåller ett starkt engagemang för att få en positiv inverkan på världen runtom sig. 

Internationellt erkänd kvalitet

Universitetet har fått erkännande från oberoende organ som har ackrediterat institutionens kvalitet.

QS Stars

Till exempel ”QS Stars" internationella klassificeringssystem som har tilldelat dem fyra av fem stjärnor. De har också fått betygets maximala poäng på fem stjärnor i anställningsbarhet, undervisning, lokaler och socialt ansvar. 

Vad är QS? QS är en internationell organisation som utfärdar en av de tre mest prestigefyllda rakningarna av universitet i världen! DE andra två är Times Higher Education Ranking och Academic Ranking of World Universities.

EFQM

EFQM är en förkortning för Europeiska fonden för kvalitetshantering och de har tilldelat skolan den europeiska kvalitetssäkringen 500+. Det är det högsta erkännandet som beviljats ​​av EFQM och framhäver utmärkt organisationsförvaltning.

Kinesiska utbildningsdepartementet

Universitetet är med på listan över universitet registrerade av Folkrepubliken Kinas utbildningsministerium. Det betyder att de är ett av de spanska universitet som officiellt rekommenderas av den kinesiska regeringen till landets studenter som vill studera utomlands.


För mer information om Universidad Europea, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Universidad Europea

Utbildningar

European University Madrid Facebook

Intresseanmälan

Errors

Vill du veta mer om en utbildning? Välj en utbildning nedan för att i nästa steg fylla i formuläret. Inkludera gärna eventuella frågor som du har. Informationen skickas direkt till skolan och den som är ansvarig kommer sedan att återkomma till dig.

Hitta till utbildaren

Universidad Europea

Calle tajo s/n
28670 Villaviciosa de odón

Tel: +34917407272
www.blueberry.nu


Highlights