Visa studentum.se som: Mobil

Undiknas University

Studera utomlands på Undiknas University

Välkommen till Undiknas University i Denpasar

På Balis främst rankade privata universitet erbjuds studier i business, management och redovisning till internationella studenter. Undiknas är en förkortning av Universitas Pendidikan Nasional vilket betyder University of National Education. Här kan du göra 1 till 2 terminer Study Abroad eller ta en kandidatexamen i Management eller Accounting.

Modernt och öppet campus

På universitetets nybyggda campus har studenter tillgång till fina sportfaciliteter och aktiviteter. Som internationell student på Undiknas får du delta i alla de klubbar och aktiviteter som anordnas av universitetets studenter. Bland annat kan du spela tennis, fotboll, badminton och volleyboll.

Paradisön Bali

Indonesien anses vara Sydostasiens största ekonomi och landet har gjort stora satsningar på att förbättra sitt utbildningssystem. Landet består av 17 000 öar spridda över Asien och Oceanien, varav Bali ligger i den södra delen.

Det fantastiska landskapet och den fascinerande kulturen lockar studenter från hela världen till Bali. Mest känt är Bali för sina stränder, risfält, tempel och den starka yoga- och surfingkulturen. Om du väljer att studera här kommer du njuta varenda sekund.

Beställ information


För mer information om Undiknas University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Undiknas University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Undiknas University

Jl. Bedugul No.39 Sidakarya Kec. Denpasar Sel.
80224 Denpasar

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Undiknas University, fyll i följande uppgifter: