Visa studentum.se som: Mobil
The Left Bank School

The Left Bank School i Sydney och Melbourne i Australien är specialiserade inom Digital Marketing, SEO, Content och Sociala Medier. The Left Bank School är en del av den ledande kreativa och digitala skolan Academy of Information Technology som har utbildat studenter från hela världen sedan 1999. Många av skolans lärare och professorer är experter inom Digital Marknadsföring och finns tillgängliga för studenterna under deras studietid.

The Left Bank School lägger stort fokus på teknologi och satsar på att skapa studenter med spetskompetens. Deras filosofi och mål är väldigt enkelt: Alla studenter som lämnar The Left Bank School ska vara redo för arbetslivet. Det märks också på hur mycket skolan bryr sig om och uppmuntrar sina studenter.

Studera på centrala campus i Sydney och Melbourne

Left Bank campus i Sydney

The Left Bank har campus tillsammans med AIT i Sydney för en levande inlärningsmiljö med många skickliga studenter och lärare med en bakgrund i branschen. Det finns också gott om ljusa grupprum och en härlig cafeteria som gör att det är lätt att utbyta idéer och koppla av mellan lektionerna. Campus ligger mycket centralt i stadsdelen Ultimo.

Left Bank campus i Melbourne

I centrala Melbourne kan du studera i lika inspirerande miljöer som i Sydney, med förstklassig utrustning och dessutom får du utsikt över stadens alla skyskrapor. Campuset ligger i närheten av Southern Cross Station i Melbourne, hit kan du lätt ta dig med olika spårförbindelser.


För mer information om The Left Bank School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Marknadsföring
Digital marknadsföring Utbildningsform Längd Ort
Diplomutbildning i digital marknadsföring Klassrum Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med The Left Bank School

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

The Left Bank School

2/7 kelly street
ultimo


Gör intresseanmälan

För att få mer information från The Left Bank School, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.