Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen i asiatiska studier

Temple University Japan
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Tokyo
Klassrum
4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Tokyo
januari 2023

Tokyo
maj 2023

Tokyo
augusti 2023
Kandidatexamen i asiatiska studier

Om utbildningen

Är du fascinerad av Asiens kulturer?

Bachelor degree - Major in Asian Studies är en av de starkaste programmen vid TUJ, Temple University Japan så om du är fascinerad av Asiens starkt växande ekonomi, stora sociala förändringar, dess geografi, språk och kultur är denna Major för dig. Detta program förbereder verkligen studenter för karriärer i Asien-Stillahavsområdet.

Studenter på detta program fortsätter till jobb inom en mängd olika områden, inklusive det privata näringslivet, internationella organisationer, icke-statliga organisationer och journalistik. Som student så studerar du inte bara vad som finns i läroböckerna.

Du har också tillgång till en mängd olika praktikplatser i Tokyo. Samarbeten finns till exempel med  UNHCR, International Organisation of Migration och många andra internationella organisationer. Att vara i Tokyo - Asiens ledande huvudstad - ger dig enorma resurser utanför klassrummet. Som del av din utbildning kommer du välja ett asiatiskt språk som du läser antingen Japanska, Koreanska eller Kinesiska.   

För mer information om Kandidatexamen i asiatiska studier, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Temple University Japan måste du ha fullständiga gymnasiebetyg och kunna visa upp ett TOEFL-test med minst PBT 550/IBT 79 eller en IELTS-examen (Academic) med minst 6,0. För att bli antagen rekommenderas 2.9 GPA eller högre.

Temple University Japan

Centralt och fint campus

Temple University Japan i Tokyo ger dig chansen att få en amerikansk universitetsutbildning samtidigt som du upplever den fascinerande japanska kulturen. Universitetet är nämligen en del av amerikanska Temple University och är det äldsta och största utländska universitet i Japan....


Läs mer om Temple University Japan och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i asiatiska studier

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Temple University Japan

temple university japan
tokyo

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i asiatiska studier från Temple University Japan, fyll i följande uppgifter: