Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Studera utomlands på Shih Chien University

Gör en oförglömlig termin utomlands på Shih Chien University

Välkommen till Shih Chien University i Taiwan! På detta storslagna universitet går det 15 000 studenter. Shih Chien University ligger i hjärtat av huvudstaden Taipei, omgivet av berg och natur.

På campus finns det flera idrottsanläggningar som pooler, gym och idrottsplaner. Som internationell student kan du gå med i klubbar och ta del av roliga hobbyer som kinesisk opera, kalligrafi, målning och kampsport. Universitetet organiserar även olika spännande resor och utflykter runt om i Taiwan varje termin så att du verkligen ska få uppleva en oförglömlig tid.

Vad kan du studera på Shih Chien University?

Shih Chien University erbjuder flera program på engelska, bland annat kurser i internationell företagsekonomi, ledarskap, språk, kinesisk kultur och mänsklig ekologi. Det finns både kurser på kandidat- och magisternivå.

Taipei, Taiwan & Asien

Taipei anses vara bland de mest moderna städerna i hela Asien. Här får du en blandning av högteknologiska underverk och gamla traditioner. Den som vill komma bort från stadslivet tar sig lätt till berg, nationalparker, varma källor och stränder med buss eller tåg. 

Taiwan är en ö som ligger mellan Kina och Filippinerna. Det som får Taiwan att stå ut från mängden är den höga levnadsstandarden, förstklassiga utbildningen och det fina hälsovårdssystemet. Landet anses dessutom vara bland de säkraste i hela världen med låg kriminalitet. 

Ön har ett fantastiskt läge i den östra delen av Asien, det är en bra utgångspunkt för resor till Japan, Kina, Filippinerna, Sydkorea och Vietnam.


För mer information om Shih Chien University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Shih Chien University

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Shih Chien University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Shih Chien University

No. 70號, Dazhi Street, Zhongshan District
10462 Taipei City

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Shih Chien University, fyll i följande uppgifter: