Visa studentum.se som: Mobil

Kandidatexamen i digitala medier

RMIT University Vietnam
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Hanoi, Ho Chi Minh city
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Hanoi
mars 2021

Ho Chi Minh city
mars 2021

Hanoi
juli 2021

Ho Chi Minh city
juli 2021
Kandidatexamen i digitala medier

Kandidatexamen i digitala medier

Läs digitala medier i Vietnam

Detta program är för studenter som har en passion för design teknologi och den ‘magi’ som kan utföra, till exempel visuella effekter.

När man jobbar med design så befinner man sig i ett pågående flöde, med ny teknik som dyker upp nästan dagligen. En spännande tillvaro helt enkelt med goda jobbmöjligheter. 

I detta program kommer du att bli bekant med en rad kreativa mjuk- och hårdvaror. Du kommer att lära dig att tänka visuellt och kommer under utbildningen att jobba på spännande lösningar på visuella problem.

På RMIT Vietnam är de digitala studios som används välutrustade och de internationella föreläsarna på programmet har ett brett spektrum av erfarenhet inom flera branscher.

Du kommer att läsa kurser inom Digital Video, Digital Media och Digital Narrative Theory and Practice. Efter avslutad Bachelor kommer du att vara redo för många spännande karriärer inom områden som media produktion, efterproduktion av ljud / video, webb- och informationsdesign och mycker mer.

För mer information om Kandidatexamen i digitala medier, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till RMIT University Vietnam ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A/5 eller B/6 för Study Abroad. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 79 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

RMIT University Vietnam

RMIT University Vietnam

Välutrustade campus i Vietnam

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) grundades 1887 i Melbourne och 1998 öppnade RMIT ett campus i Vietnam. Universitetet har stort fokus på att studenter efter utbildningen ska kunna komma ut väl förberedda till arbetslivet. Genom att studera på...


Läs mer om RMIT University Vietnam och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i digitala medier

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

RMIT University VietnamGör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i digitala medier från RMIT University Vietnam, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: