Kandidatexamen - Kommunikation

Pacific Lutheran University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Seattle
Klassrum
3 till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Seattle
september 2023

Seattle
februari 2024
Kandidatexamen i kommunikation

Om utbildningen

Studera kommunikation i Seattle!

Kommunikation (communication) är ett område som är i konstant rörelse. Pacific Lutheran University förbereder studenter för framtida marknadsföring, PR, reklam, sociala medier, journalistik, filmskapande, kampanjer och kommunikationskarriärer som ännu inte dykt upp på arbetsmarknaden.

Du kommer att lära dig att skriva, tala, skapa och producera material över olika plattformar. När du tar din examen kommer du att lyckas i din karriär genom att behärska teorier och bästa praxis inom många delar som används inom kommunikationsområdet. Du kommer också att ha möjlighet att tillämpa dina kunskaper i situationer med verkliga klienter, praktikplatser och i andra lärandesituationer under din utbildning på PLU.

Välj mellan inriktningar så som:

- Communication & Civic Engagement

- Film & Media Studies

- Strategic Communication

- Publishing & Printing Arts

- Innovation Studies

Svenska studenter har möjlighet att tillgodoräkna sig kurser från gymnasiet till sin Bachelor Degree, det innebär att du kan blir klar på tre år (istället för 4 år) och få din examen från Pacific Lutheran University.

För mer information om Kandidatexamen - Kommunikation, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Pacific Lutheran University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 79 eller en IELTS-examen med minst 6.5.

Pacific Lutheran University

Precis utanför Seattle i USA, bland vackra omgivningarna med historiska byggnader och lummiga parker, ligger Pacific Lutheran University (PLU). Med sitt goda rykte och fina campusområde har universitetet i många år ansetts som ett av de främsta universiteten på USA:s västkust. Business-skolan på...


Läs mer om Pacific Lutheran University och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen - Kommunikation

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Pacific Lutheran University

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Kommunikation från Pacific Lutheran University, fyll i följande uppgifter: