Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Pacific Lutheran University outdoor

Precis utanför Seattle i USA, bland vackra omgivningarna med historiska byggnader och lummiga parker, ligger Pacific Lutheran University (PLU). Med sitt goda rykte och fina campusområde har universitetet i många år ansetts som ett av de främsta universiteten på USA:s västkust. Business-skolan på PLU har också blivit utsett till en av de främsta business-skolorna i USA av Princeton Review. PLU har stark anknytning till Skandinavien och i början av 80-talet fick skolan till och med besök av Kung Carl XVI Gustaf och Drottning Silvia.

När du studerar utomlands på PLU har du nära in till Seattle, en av USA:s finaste och trevligaste städer. Seattle kallas ”Capital of Coffee” tack vara den stora cafékulturen och faktumet att Starbucks kommer härifrån. Det här är också en stark musikstad där både Nirvana, Foo Fighters och Pearl Jam startade sina karriärer. Förutom mysiga gränder, pubar och barer finns det både skyskrapor och storslagna naturupplevelser i Seattle. Här hittar du också Microsofts huvudkontor.


För mer information om Pacific Lutheran University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Pacific Lutheran University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Pacific Lutheran University

12180 Park Ave S
Tacoma

Beställ information

För att få mer information från Pacific Lutheran University, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.