Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

nmit beach kayaks

I Nelson på Sydön i Nya Zeeland hittar du huvudcampuset för Nelson Marlborough Institute of Technology (NMIT). Både omgivningen och kursutbudet gör NMIT till en perfekt skola för dig som vill studera något unikt och samtidigt uppleva Nya Zeelands fantastiska natur, oavsett om det är för 1-2 terminer eller ett helt program. NMIT med sina 6 000 studenter har blivit känt för sina specialiserade utbildningar och fristående kurser inom bland annat Adventure Tourism, Viticulture & Winemaking (vinodling) och Aviation Engineering. NMIT erbjuder även utbildningar inom till exempel Aquaculture & Marine Conservation, Arts, Design & Media, Business, IT och Nursing and Health.

NMIT har en mer praktisk och personlig undervisning än de flesta andra skolor och lägger stor vikt vid att du som student ska vara redo för arbetslivet när du är färdig med utbildningen. Det här är ett mycket bra val som vill göra något annorlunda och inte känna dig som en i mängden!


För mer information om Nelson Marlborough Institute of Technology, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Nelson Marlborough Institute of Technology

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Nelson Marlborough Institute of Technology

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Nelson Marlborough Institute of Technology

Nelson Marlborough Institute of Technology

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Nelson Marlborough Institute of Technology, fyll i följande uppgifter: