Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

michigan state university students

Det finns inte många universitet i USA där du kan uppleva det äkta amerikanska studentlivet som på Michigan State University (MSU). Universitetet i den mysiga studentstaden Lansing i Michigan är ett av USA:s största med över 50 000 studenter. Michigan State University är ett högt rankat universitet som både har fina akademiska meriter och ett närmast oslagbart sportutbud. Idrotten har en självklar plats här och få universitet kan mäta sig med MSU på det området. Här älskar man verkligen sina Michigan State Spartans!

Sportgalna Michigan State University

Utöver de akademiska resultaten är även sport av högsta prioritet på MSU. Hela staden hejar hysteriskt på Michigan State University Spartans som är ett av USA:s mest framstående lag inom både amerikansk fotboll, basket och ishockey. Snittpubliken för fotbollslaget är 72 000 åskådare per match och ljudnivån på Spartan Stadium vet inga gränser när det är dags för match.

Universitet med rik historia

Michigan State University grundades 1855 och är ett anrikt universitet som utbildar studenter i akademisk toppklass. Universitetets campus är bland de största i USA och det är imponerande att bara ströva runt på campusområdet och ta in de fina gamla byggnaderna som blandas med modern teknik i både klassrum och forskningslokaler. Skolan har runt 50 000 elever och fler än 10 000 anställda. MSU var även det första universitetet i USA som var ”land-granted” vilket betyder att de äger sin egen mark. Det är relativt få universitet som gör det i USA och därför har skolan i uppgift att i utbyte uppfylla ett flertal punkter. Bland det viktigaste är att kämpa för att ta ansvar för sociala aspekter, jämlikhet och bidra med bättre utbildning för människorna i staten.


För mer information om Michigan State University , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Michigan State University

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Michigan State University

220 trowbridge rd
lansing

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Michigan State University , fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.