London South Bank University

i London
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

london south bank

Nu har du chansen att studera utomlands på London South Bank University i centrala London! Det här klassiska universitetet erbjuder dig ett brett utbud av utbildningar samtidigt som de satsar hårt på att studenterna ska få jobb efter avslutade studier. Sysselsättningsgraden efter avslutade studier hör till de bästa i London – så många som 81% av London South Bank Universitys studenter har fått jobb inom sitt område direkt efter examen!

London South Bank University, LSBU, har funnits sen 1892. Idag studerar ca 18 000 studenter från 130 olika länder på universitetet och ca 2000 av dessa är internationella. Samtliga byggnader ligger i anslutning till varandra vilket gör det lätt att ta sig runt på campus. Personalen och lärarna är dessutom professionellt yrkesverksamma inom det område de undervisar.

Entrepreneurship in action

London South Bank University lägger stort fokus på att studenterna ska förberedas inför arbetslivet redan under studierna.Student Enterprise är ett exempel där studenter som är intresserade av Entrepreneurship får rådgivning och tillfälle att delta i workshops och seminarier. LSBU erbjuder även ett antal platser där det finns möjlighet att få utveckla sin affärsidé med hjälp av coaching, rådgivning och bidrag att komma igång. Du kan även få hjälp med att hitta ett jobb vid sidan av/efter studierna med hjälp av skolans JobShop.


För mer information om London South Bank University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med London South Bank University

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: London South Bank University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

London South Bank University

103 Borough Rd
SE1 0AA London

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
4/5
Student
28 feb 2020

Väldigt bra. Smidigt. Tydligt. Bra kommunikation med skolan. Bra stöttning från lärare

5/5
Student
11 nov 2019

Jättebra. Lärarna är kunniga och visar ett stort intresse.

5/5
Student
22 nov 2018

Jag är väldigt nöjd med undervisningen. De lärare jag har är inspirerande och kunniga och även hjälpsamma. Eftersom hela utbildningen som jag läser på här är projektbaserad, bli...

Visa mer
Highlights