Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Vin- och dryckeskunskap - Certifikat 3 månader

Le Cordon Bleu London
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
London
1 termin
Heltid
Ibland
Engelska
Kommande starter

Plats & start


London
januari 2021

London
mars 2021

London
juni 2021

London
september 2021
le cordon bleu class

Vin- och dryckeskunskap - Certifikat 3 månader

Läs Vin- och dryckeskunskap i London

Detta certifikat (Certificate in Wine and Beverage Studies) ger dig chansen att börja bli expert på viner! Provsmaka viner från hela världen och även andra alkoholhaltiga och alkoholfria drycker såsom öl, cider, sprit, cocktails, kaffe, te och sake. Den här utbildningen har som fokus att utbilda personer som är intresserade av drycker och vill utveckla sin egen förståelse för sambandet mellan dryck och mat, oavsett om det är för privat eller professionellt bruk. Detta certifikat är även tänkt som en förberedelse för de studenter som är intresserade av att studera Diploma in Wine, Gastronomy and Management.

För mer information om Vin- och dryckeskunskap - Certifikat 3 månader, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Le Cordon Bleu ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5. Kontakta oss om du inte har VG i engelska A och B så kan vi diskutera alternativ. Universitetet kräver även att du visar dina engelskakunskaper genom ett intyg att du har studerat eller arbetat på engelska. Alternativt kan man göra Le Cordon Bleus interna Cambridgetest för 25 GBP (ca 300 SEK).

Le Cordon Bleu London

Le Cordon Bleu London

Ökat intresse för matlagning

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom matlagningskonst sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som...


Läs mer om Le Cordon Bleu London och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Vin- och dryckeskunskap - Certifikat 3 månader

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu London

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Vin- och dryckeskunskap - Certifikat 3 månader från Le Cordon Bleu London, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: