Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Växtbaserad matlagningskonst - Diplomutbildning 3 månader

Le Cordon Bleu London
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
London
1 termin
Heltid
Ibland
Engelska
Kommande starter

Plats & start


London
januari 2021

London
mars 2021

London
juni 2021

London
september 2021
le cordon bleu class

Växtbaserad matlagningskonst - Diplomutbildning 3 månader

Läs Växtbaserad matlagningskonst i London

Le Cordon Bleu har ett nytt diplom som studenter kan söka till med start under 2020, utbildningen ger studenter en specialiserad kulinarisk utbildning inom vegetariska och veganska rätter - Diploma in Plant-Based Culinary Arts. Utbilda dig i konsten att skapa nya och innovativa rätter uteslutande av växter, få ett kreativt register med produktkunskaper, färdigheter och recept för den växande marknaden. Inom programmet kommer studenterna att utforska det breda sortimentet av grönsaker, frukt, nötter, frön och korn, samt få expertkunskaper om ingrediens varianter och innovativa kulinariska användningsområden.

För mer information om Växtbaserad matlagningskonst - Diplomutbildning 3 månader, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Le Cordon Bleu ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5. Kontakta oss om du inte har VG i engelska A och B så kan vi diskutera alternativ. Universitetet kräver även att du visar dina engelskakunskaper genom ett intyg att du har studerat eller arbetat på engelska. Alternativt kan man göra Le Cordon Bleus interna Cambridgetest för 25 GBP (ca 300 SEK).

Le Cordon Bleu London

Le Cordon Bleu London

Ökat intresse för matlagning

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom matlagningskonst sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som...


Läs mer om Le Cordon Bleu London och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Växtbaserad matlagningskonst - Diplomutbildning 3 månader

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu London

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Växtbaserad matlagningskonst - Diplomutbildning 3 månader från Le Cordon Bleu London, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: