Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Diplôme de Cuisine – 6 till 9 månader

Le Cordon Bleu London
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
London
3 terminer
Heltid
Ibland
Engelska
Kommande starter

Plats & start


London
januari 2021

London
mars 2021

London
juni 2021

London
september 2021
le cordon bleu class

Diplôme de Cuisine – 6 till 9 månader

Få ett Diplôme de Cuisine i London

Kursen är uppdelad i tre nivåer där varje nivå är 11 veckor. Detta diplom utdelas till de studenter som gått alla tre nivåerna inom Diplôme de Cuisine. Le Cordon Bleu har en blandning av demonstrationsklasser och praktiska klasser. I demonstrationsklasserna observerar studenterna skolans kockar då dessa lagar mat med fokus på olika tekniker och metoder för att i de praktiska klasserna få prova på detta. De praktiska klasserna har ett maximum på 10 studenter åt gången, allt för att lärarna ska kunna ge studenten personlig vägledning och möjlighet att utvecklas.

Studenter har även möjlighet att studera Diplôme de Pâtisserie också och då erhålla Le Grande Diplôme som är ett av de tyngsta diplomen inom matlagningsbranschen.

För mer information om Diplôme de Cuisine – 6 till 9 månader, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Le Cordon Bleu ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5. Kontakta oss om du inte har VG i engelska A och B så kan vi diskutera alternativ. Universitetet kräver även att du visar dina engelskakunskaper genom ett intyg att du har studerat eller arbetat på engelska. Alternativt kan man göra Le Cordon Bleus interna Cambridgetest för 25 GBP (ca 300 SEK).

Le Cordon Bleu London

Le Cordon Bleu London

Ökat intresse för matlagning

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom matlagningskonst sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som...


Läs mer om Le Cordon Bleu London och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplôme de Cuisine – 6 till 9 månader

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu London

Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplôme de Cuisine – 6 till 9 månader från Le Cordon Bleu London, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: