Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Kandidatexamen i kulinarisk management

Le Cordon Bleu Australia
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Melbourne
3 år
Heltid
Ibland
Engelska
Kommande starter
Melbourne
juli 2020

Melbourne
januari 2021
Kandidatexamen i kulinarisk management

Kandidatexamen i kulinarisk management

Är du matintresserad och vill studera i Australien?

Le Cordon Bleus kandidatexamen i kulinarisk management (Bachelor of Business - Culinary Management) fokuserar på de grundläggande principerna för management, specifikt med inriktning mot hospitality, restaurang och catering. Denna utbildning börjar med att ge studenterna en grundläggande utbildning inom Business men med inriktning på matlagning och matbranschen. 

Utifrån både tekniska och praktiska element i utbildningen får studenterna en relevant utbildning som förbereder för en karriär som exempelvis executive chef, food service manager eller manager inom hotell- eller restaurangbranschen.

För mer information om Kandidatexamen i kulinarisk management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Le Cordon Bleu ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5.

Studiemedel

En del av utbildningarna på Le Cordon Bleu Australia är berättigade till studiemedel från CSN. Du kan då få låna till både kursavgifter och levnadskostnader, vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att ta reda på hur mycket studiemedel du kan få till den utbildning du är intresserad av.

Le Cordon Bleu Australia

Le Cordon Bleu Australia

Stjärnkockar står för undervisningen

Le Cordon Bleu är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom den världskända franska matlagningskonsten sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela...


Läs mer om Le Cordon Bleu Australia och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i kulinarisk management

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu AustraliaBeställ information

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i kulinarisk management från Le Cordon Bleu Australia, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: