Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Kandidatexamen i hotel management

Le Cordon Bleu Australia
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen etc)
Adelaide
3 år
Heltid
Ibland
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Adelaide
januari 2021

Adelaide
juli 2021
Kandidatexamen i hotel management

Kandidatexamen i hotel management

Studera international hotel management i Australien!

Le Cordon Bleu erbjuder tre olika program om du vill läsa en Bachelor of Business: Culinary Management, International Hotel Management och International Restaurant Management.

Le Cordon Bleus kandidatutbildning (Bachelor of Business) med inriktning på International Hotel Management har som mål att utbilda studenter som tänker strategiskt och kan agera utifrån ett management-perspektiv. Utbildningen är både praktisk och teoretisk och ger studenterna möjlighet att utforska sina intressen genom en stor mängd valbara kurser så som konferens- och utställningsplanering, marknadsföring av viner och även mat och dryck. Vill du arbeta som hotel manager eller annat yrke inom hotell- och turismbranschen är detta utbildningen för dig!

För mer information om Kandidatexamen i hotel management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till Le Cordon Bleu ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5.

Studiemedel

En del av utbildningarna på Le Cordon Bleu Australia är berättigade till studiemedel från CSN. Du kan då få låna till både kursavgifter och levnadskostnader, vi rekommenderar att du ringer till CSN för att ta reda på hur mycket studiemedel du kan få till den utbildning du är intresserad av.

Le Cordon Bleu Australia

Le Cordon Bleu Australia

Stjärnkockar står för undervisningen

Le Cordon Bleu är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom den världskända franska matlagningskonsten sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela...


Läs mer om Le Cordon Bleu Australia och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kandidatexamen i hotel management

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu AustraliaGör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i hotel management från Le Cordon Bleu Australia, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: