Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

Studera utomlands på Kasetsart University

Välkommen till Kasetsart University

Kasetsart University är det tredje äldsta universitetet i Thailand och ligger i storstaden Bangkok. Kasetsart startade som ett jordbruksuniversitet på 40-talet men erbjuder idag en mängd olika program inom bland annat ekonomi, teknik och turism. Fakulteten för jord- och skogsbruk anses vara bland de främsta i världen, 2017 rankade det plats 29 av QS Top Universities. 

Gör din termin utomlands i Bangkok

På Kasetsart University kan du göra 1-2 terminers utbyte från ditt svenska universitet. Varje år har Kasetsart University över 2000 internationella studenter.

Universitetet har satsat stort på att få sina internationell studenter att trivas i Bangkok. Bland annat får du göra kulturella besök i staden, testa på klassisk thailändsk matlagning och ta del av roliga temadagar för att bara nämna några exempel.

Upptäck Asien

Din termin utomlands är ett perfekt tillfälle att utforska Thailand och närliggande länder i Asien. För den som vill fly stadslivet är det enkelt att ta sig till landsbygden eller havet och öar med båtar, tåg och bussar. Med flyg tar du dig på bara några timmar till Indien, Kina, Kambodja, Vietnam, Laos och Myanmar.


För mer information om Kasetsart University, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Kasetsart University

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Kasetsart University

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Kasetsart University

50 Thanon Ngamwongwan Lat Yao Chatuchak
10900 Bangkok

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Gör intresseanmälan

För att få mer information från Kasetsart University, fyll i följande uppgifter: