Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)

Diplomutbildning - Fashion marketing & expertise in fashion business

Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Ibland
Nästa startdatum
oktober 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Längd
3 år
Utbildningstakt
Heltid
Studiestöd
Ibland
Nästa startdatum
oktober 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Språk
Engelska
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

oktober 2024

  • Klassrum
  • Madrid
  • Engelska

Om utbildningen

Diploma in Fashion Marketing + Expertise in Fashion Business

Den här utbildningen ger dig kunskaper inom modeindustrin med fokus på marknadsföring och sales och management/administration.

Detta program ges på engelska på heltid i 3 år. Det första och sista året studerar du i Madrid och det andra året i Milano. Du kommer att få en inblick i modeindustrin ur ett affärsmässigt perspektiv då du kommer få dela i seminarier och workshops utöver de praktiska delarna. Detta gör att du kommer att få ett bra nätverk inför din framtida karrär.

Programmet kommer att ge dig de rätta verktygen och teknikerna för att lära dig allt om konsumenten och märken utefter deras finansiella produktion, distribution och kommunikation.

Du kommer att läsa kurser i bland annat:

  • Project Management
  • Fashion & Advertising
  • Fashion Buying
  • Economics and fashion Business management
  • Digital Pr /Influence Marketing

Efter avslutad utbildning kommer du att med både analytiska och kreativa medel kunna ta dig an alla utmaningar på modemarknaden. Med din expertis kommer du kunna förstå allmänhetens behov och omvandla dem till möjligheter!

För mer information om Diplomutbildning - Fashion marketing & expertise in fashion business, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

För att bli antagen till IED Spanien ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med C eller mer i engelska 5 och 6. Utbildningarna börjar från grunden men går sedan snabbt upp på en högre nivå. Du kommer dock att ha nytta av alla förkunskaper du har inom design då många av utbildningarna håller ett ganska högt tempo. En del studenter rekommenderar t.ex. att man har förkunskaper inom teknisk ritning (inredning) eller modeskissning (fashion).

För att bli antagen till Bachelorutbildningarna behöver du göra ett intagningsprov på plats på IED i Spanien, därför är det viktigt att du söker i tid. Kontakta oss för mer information.

Examen & Intyg

Bachelor i Fashion marketing and Expertise in Fashion Business

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomutbildning - Fashion marketing & expertise in fashion business

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Istituto Europeo di Design
via pompeo leoni 3
milano

Mycket uppskattade designlärare

Du som har passion för design och mode har hittar helt rätt! Istituto Europeo di Design (IED) grundades 1966 i modehuvudstaden Milano i Italien. IED anses vara en av världens ledande högskolor inom ämnen som Fashion Design (modedesign), Fashion Management &...

Läs mer om Istituto Europeo di Design och visa alla utbildningar.

Highlights